Flamini želi ostati u Milanu

Flamini želi ostati u Milanu

Francuski vezni igrač u redovima Milana Mathieu Flamini kaže kako očekuje da će na ljeto imati nekoliko opcija za promjenu sredine, ali dodaje kako želi ostati na San Siru.

Flamini je 2008. godine napustio Arsenal, upravo nakon sezone u kojoj se ustalio u početnoj momčadi i dobio zapaženu ulogu, a pod vodstvom Leonarda ove sezone, kao i u slučaju njegovog prethodnika Carla Ancelottija, nije se uspio nametnuti kao standardni prvotimac.

"Za mene je dolazak ovdje bio poput ostvarenja sna. Imao sam i druge opcije kada sam odlazio iz Arsenala, a imao bih ih i sada, ali moj cilj je ostati ovdje i osvojiti nešto. Nadam se da će to biti Scudetto, i to brzo", rekao je Flamini.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najčitanije iz kategorije