Flavio Roma produžio ugovor s Monacom

Iako mu je 38

Flavio Roma produžio ugovor s Monacom

Edmir Škorić

Flavio Roma, iskusni italijankski golman, produžio je ugovor s Monacom za još godinu dana.

Monaco, bogati francuski klub koji se plasirao u Ligue 1 ove sezone i koji je već osigurao usluge sjajnog kolumbijskog napadača Radamela Falcaa, odlučio je zadržati 38-godišnjeg Romu.

S klubom iz Kneževine Roma je produžio ugovor još jednu sezonu, što je Monaco potvrdio putem službene internet stranice.

Inače, Roma je za Monaco igrao od 2001. do 2009. godine, a nakon toga proveo je tri godine u Milanu. U Monte Carlo se vratio početkom augusta prošle godine. Ovog ljeta mu je trebao isteći ugovor, no čelnici Monaca žele ga još neko vrijeme u svojim redovima.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.