Fletcher odsutan na duži period

Fletcher odsutan na duži period

Darren Flecther, veznjak Manchester Uniteda, bit će odsutan na duži period zbog hronične upale crijeva.

"Fletcherovo stanje se pogoršalo u posljednjem periodu. On je ipak imao želju da nastupa za naš klub i reprezentaciju Škotske, a time je ugrozio svoj oporavak. Ipak, sada će morati poslušati savjet liječnika i na neko vrijeme će biti odsutan sa zelenih travnjaka. Molimo javnost da poštuje Fletcherovu odluku, kako se ne bi susretao sa stresnim situacijama", saopštili su čelnici Manchester Uniteda.

Dvadesetsedmogodišnji nogometaš Uniteda pati od ulceroznog kolitisa, hronične upale crijeva. Sir Alex Ferguson će se susresti sa velikim problemom u veznom redu, a još uvijek nije poznato kada će se Fletcher vratiti nogometu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.