Fletcher optimista unatoč porazu

Fletcher optimista unatoč porazu

Edmir Škorić

Iako je Manchester United u prvom četvrtfinalnom susretu minimalno poražen kod Bayerna, veznjak Darren Fletcher vjeruje kako Vragovi mogu do polufinala najelitnijeg klubskog natjecanja.

Manchester je preko Rooneya rano poveo na Allianz Areni, ali su stvari za  goste krenule nizbrdo u nastavku susreta, pa su golovima Riberyja i Olića Bavarci slavili sa 2:1. No, ostaje još da se igra 90 minuta na Old Traffordu, a veznjak Manchester Uniteda, Škot Darren Fletcher, nije previše zabrinut.

"Iako smo razočarani zbog poraza poslije ranog vodstva, mišljenja sam da to nije strašan rezultat i sada znamo što moramo napraviti na svom stadionu. Bayernov je vezni red imao jak pritisak i dobar posjed lopte, no isto to ćemo napraviti i mi u uzvratu", kazao je Fletcher te dodao.

"Imali smo respekta prema Bayernu prije utakmice i sigurno da ih i dalje poštujemo, oni su jako dobra momčad. Zapravo, u četvrtfinalu Lige prvaka nema loših ekipa".

Crvenim vragovima je u uzvratu dovoljna minimalna pobjeda od 1:0.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.