Florentino Perez počastio fudbalere Real Madrida

Svi dobili po milion eura bonusa

Florentino Perez počastio fudbalere Real Madrida

Endin Čaušević

Fudbaleri Real Madrida trenutno se nalaze na kratkoj zimskoj pauzi, te uživaju u novogodišnjim praznicima sa svojim porodicama.

Real Madrid iza sebe ima jako uspješnu godinu u kojoj je ovaj klub osvojio titule evropskog i svjetskog prvaka. Kraljevi se trenutno nalaze na odmorima, ali je predsjednik kluba Florentino Perez odlučio da ih pošteno "počasti" za uspjehe u 2016. godini.

Svaku fudbaler Real Madrida će dobiti po jedan milion eura bonusa za svoj račun zbog dostignuća u ovoj sezoni. Također, Perez je odlučio da im produži odmor, te su svi dobili po dva dana više odmora.

Kraljevski klub je zaradio ogroman novac osvajanjem trofeja u prethodnoj sezoni, a upravo od tog novca Perez im je uručio bonuse. Predsjednik Reala najavio je da će oni biti udvostručeni u narednoj godini ukoliko kraljevski klub ponovo rezultate iz ove godine.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi