Flores očekuje nastup Forlana

Flores očekuje nastup Forlana

Quique Sanchez Flores je kao igrač Reala odigrao četiri madridska derbija protiv Atletico Madrida, a u nedjelju na Santiago Bernabeu će voditi Atletico s klupe protiv svog bivšeg kluba u okviru desetog kola Primere.

"Neće mi biti neugodno doći na Santiago Bernabeu, jer sam već imao tu priliku. Za nas koji smo dio historije Reala to znači jako mnogo. Nadam se najboljem", kaže Flores, koji se nada da će Forlan biti spreman za derbi.

"Vjerujem kako će Diego Forlan biti spreman za derbi, jer je zaista dobro na raspolaganju imati igrača za koga znate da je u stanju dati i tri gola na jednoj utakmici", rekao je strateg Atletica.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.