Floro Flores na posudbi u Juventusu

Čeka se službena potvrda

Floro Flores na posudbi u Juventusu

Edmir Škorić

Antonio Floro Flores će sezonu nastaviti na posudbi u Juventusu, te se očekuje i službena potvrda iz Torina.

Italijanski mediji izvještavaju kako je Floro Flores definitivno igrač Stare dame do kraja sezone. 27-godišnjak će biti drugo napadačko pojačanje Torineza u zimskom prelaznom roku, budući da je u prvom danu prelaznog roka stigao i Luca Toni.

Kako se Toni, inače doveden kao zamjena za Quagliarellu, povrijedio, čelništvo Juventusa moralo je angažovati još jednog napadača.

Juve će Floresu platiti 1.5 miliona eura za šestomjesečnu posudbu, tvrdi novinska agencija ANSA. Postoji i opcija po kojoj Juventus može na kraju sezone otkupiti njegov ugovor, i to za 10 miliona eura.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.