Fočo i Baručija na posudbi u Rudaru iz Kaknja

Dvojac iz Olimpika

Fočo i Baručija na posudbi u Rudaru iz Kaknja

S. Mlaćo

FK Olimpik na posudbu je odlučio poslati dva mlada fudbalera koja za sada nisu u planovima šefa struke Dine Đurbuzovića. Radi se o Admiru Foči koji je proteklu polusezone proveo također na posudbi u redovima NK Travnik, te upisao 12 nastupa uz jedan pogodak, te Amiru Baručiji koji je u zimskom prelaznom roku stigao na Otoku iz redova NK Novi Travnik.

Baručija je ponikao u NK Travnik, a nalazio se i na meti Sloge Simin Han. Sada će dobiti priliku za mnogo veću minutažu u većem rangu, s obzirom da je NK Novi Travnik član Druge lige FBiH grupa Zapad.

Fočo nastupa na poziciji lijevog beka, a Baručija stopera. Rudar će u drugom dijelu sezone sa klupe predvoditi Fadil Hodžić, s obzirom da su se Kakanjci razišli sa Borisom Pavićem.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi