Forlan: Suarez me pitao da li treba ostati u Liverpoolu
FOTO: EPA

Napadač o svom saigraču iz reprezentacije

Forlan: Suarez me pitao da li treba ostati u Liverpoolu

Bivši fudbaler Manchester Uniteda i reprezentativac Urugvaja, Diego Forlan potvrdio je da je razgovarao sa Luisom Suarezom o njegovoj budućnosti. 

Forlan i Suarez su jako dobri prijatelji i njegovog saigrač iz reprezentacije rekao je kako je savjetovao napadača Liverpoola da pojača Manchester United. 

"Jako smo bliski i u dobrim odnosima. Često me pita za neki savjet. Drago mi je što mi se može obratiti i u dobrim i u lošim trenucima. Pitao me da li treba ostati u Liverpoolu, a ja sam mu rekao da pređe u Manchester United," rekao je Forlan i dodao: 

"On voli Liverpool i voli engleski Premiership. Još uvijek uči i mislim da je već dosta toga naučio iz svojih pogrešaka. Svi ih pravimo," rekao je Forlan.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.