Fortune: Valencia je poput Scholesa

Fortune: Valencia je poput Scholesa

Bivši nogometaš Manchester Uniteda, Quinton Fortune, vjeruje da bi Antonio Valencia mogao biti tajno oružje Crvenih vragova u ovoj sezoni.

"Antonio igra nevjerovatno od kada se vratio na zelene terene. Po mom mišljenju bio je igrač utakmice u zadnja tri susreta", rekao je Fortune, a potom uporedio Ekvadorca sa Paul Scholesom:

"Valencia je uvijek tako tih i apsolutno me podsjeća na Paula, jer on trenira, odradi utakmicu i vrati se mirnom životu."

Fortune smatra da ekipa Sir Alex Fergusona ima velike šanse da se domogne titule u Premiershipu ove sezone.

"City se nikada prije nije nalazio u ovakvoj situaciji. Oni nisu naviknuti na nove stvari, tačnije da ih sada svi pokušavaju pobijediti i da su svima trofej. Ako pogledate njihove sljedeće utakmice mislit ćete da će im biti lako, ali vjerujte mi da niko nije lagan protivnik u ovom dijelu sezone", zaključio je Fortune.

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.