Foster koristio IPod u finalu
Ben Foster će proći bez kazne

Golman Manchestera '' pročitao'' igrače Tottenhama

Foster koristio IPod u finalu

M. Maksimović

Fudbaleri Manchester Uniteda su zahvaljujući Benu Fosteru osvojili Carling Cup, a Foster je maksimalno
iskoristio svoju priliku. Prilikom izvođenja jedanesteraca Foster je odbranio udarac Jamie O'Hara'dok je
David Bentley promašio cijeli gol.

O'Hara je šutirao u lijevi golmanov ugao, baš kao i prije godinu kada je Tottenham poražen od PSV u Kupu UEFA i tada je O'Hara bio neprecizan. Foster je objasnio kako je ''pročitao'' O'Haru.

- U pauzi koja je uslijedila nakon završenih produžetaka sa svojim trenerom Ericom Steeleom sam uz pomoć iPoda pogledao kako igrači Tottenhama izvode penale. Steel mi je rekao da će O'Hara šutirati baš kao i protiv PSV-a što se i dogodilo. Ranije sam dosta vremena trošio analizirajući igrače, ova inovacijama nam je puno pomogla kaže Foster. Iako je Foster priznao korištenje IPoda, golman Manchester neće biti kažnjen jer prvi čovjek FIFA-e Sepp Blater smatra da nisu prekršena pravila igre.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti