Foto priča: Najljepši dan u Estoniji

Slavlje Zmajeva u Talinu

Foto priča: Najljepši dan u Estoniji

Edmir Škorić

Dugo, dugo smo čekali ovaj dan i konačno ga dočekali. Reprezentacija BiH golovima Džeke i Ibiševića po drugi put je savladala Estoniju i donijela veliku radost mnogobrojnim navijačima u Bosni i Hercegovini, ali i širom Evrope.

Iako je u Talinu danas uistinu bio hladan dan, sigurno kako je dan kojeg ćemo pamtiti dugo vremena. Po prvi put u povijesti naša reprezentacija izborila je baraž i to potpuno zasluženo. Večeras su naši Zmajevi od prve minute držali igru u svojim nogama, a golovima Džeke i Ibiševića krunisana je dobra igra.

Na stadionu Le Coch Arena okupio se veliki broj bh. navijača koji su imali čast prisustovati historijskom trenutku naše fudbalske reprezentacije. Zahvaljujući dobroj saradnji sa kolegama iz Estonije dobili smo dosta fotografija zabilježene tokom današnje utakmice.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.