Fotografija ekipe Borussije nekoliko minuta nakon eksplozije

Događaj koji je uzdrmao svijet

Fotografija ekipe Borussije nekoliko minuta nakon eksplozije

E. Čaušević

Utakmica četvrtfinala Lige prvaka između Borussije Dortmund i Monaca odgođena je zbog eksplozija koje su odjeknule večeras ispred autobusa njemačke ekipe.

Naime, na putu od hotela do stadiona eksplodirale su tri naprave ispred autobusa Dortmunda u kojima je povrede ruke zadobio Marc Bartra. Ovaj događaj je šokirao javnost, a na kraju je odlučeno da će se utakmica odgoditi za sutra.

Na zvaničnom Twitter profilu Borussije Dortmund mnogi su čekali informacije o tome šta se dešava. Na svu sreću niko od igrača Dortmunda nije ozbiljnije povrijeđen, te je na sigurnom. Naravno, igrači su u velikom šoku i još uvijek ne mogu vjerovati šta se desilo.

Zaprati Borussia Dortmund, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Borussia Dortmund Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi