Franck Ribery prošao nekažnjeno za šamar Carvajalu!

Francuz izgubio živce

Franck Ribery prošao nekažnjeno za šamar Carvajalu!

Velika napetost vladala je od samog početka revanš utakmice polufinala Lige prvaka između Bayerna i Real Madrida, a Bavarci aktuelni prvaci Evrope, postali su još nervozniji kada je nakon svega 34 minute igre Real stigao do vodstva od 3:0.

U jednoj od situacija u kojima je došlo do koškanja fudbalera dva tima ovogodišnji kandidat za Zlatnu loptu Franck Ribery je opalio šamar mladom Carvajalu, desnom beku Real Madrida, i to dok je stajao iza leđa Jeromea Boatenga.

Glavni arbitar Pedro Proenza nije vidio ovaj nesportski potez fudbalera Bayerna, te ga nije sankcionisao javnom opomenom, ali zato su ga zabilježile kamere pa će Francuz vjerovatno biti naknadno kažnjen od UEFA-ine Disciplinske komisije.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.