Franck Ribery u Barceloni

Kako javljaju španski mediji

Franck Ribery u Barceloni

Fudbaler  Bayerna i francuski reprezentativac Franck Ribery nastaviće karijeru u Barceloni, prenose španski mediji.

Čelnici Barcelone ponudili su Bayernu 25 miliona eura za Riberya, kao i jednog od dva igrača Ejdura Gudjonsena ili Aleksandra Hleba, čija se vrijednost procjenjuje na oko osam miliona eura.

 Španski mediji navode da je Bayern pristao da proda francuskog reprezentativca, ali je samo pitanje vremena kada će to biti i zvanično objavljeno. Interesovanje za Riberyja pokazali su i Manchester United, Real i Juventus.
 
Ribery (26) je u karijeri igrao za Boulogne, Alle, Brest, Metz, Galatasaray i Marseille, a u Bayern je stigao 2007. godine. On je za klub iz Munchena odigrao 48 utakmica i postigao 18 golova. Za reprezentaciju Francuske nastupio je na 36 mečeva i sedam puta se upisao u listu strijelaca.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.