Franck Ribery u Real Madridu!

Primera Division

Franck Ribery u Real Madridu!

Real Madrid je potpisao još jednu veliku zvijezdu. Franck Ribery novi je igrač kraljevskog kluba. Istina, navijači madridskog kluba će morati na njegov dolazak pričekati do narednog ljeta, ali ne trebaju se brinuti posao je zgotovljen, objavio je igračev menadžer.

Real bi mogao proći mnogo bolje nego što su mislili. Naime, s obzirom da Riberyu ugovor ističe u ljeto 2011, mogao bi u Madrid doći za cifru od 25 miliona eura, ali menadžer kaže da bi mogao doći čak i za 18 miliona,ali Florentino Perez je najavio da će izbjeći takav scenario zbog slaganja s upravom Bayerna, pa će Bayernu ipak uplatiti 55 miliona eura. 

Tako se nastavlja tradicija, da Florentino Perez svake godine dovodi po jednu veliku zvijezdu. Navijači Reala će sad odbrojavati dane do juna 2010. godine, kada će na Santiago Bernabeu biti predstavljen francuski reprezentativac.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.