Francuska bez Diabya protiv Litvanije

Francuska bez Diabya protiv Litvanije

Francuska će u susretu kvalifikacija za odlazak na Svjetsko prvenstvo biti lišena usluga veziste Abou Diabya, koji se povrijedio.

Centralni vezni Arsenala o francuske reprezentacije Abou Diabi, propustiće zbog povrede kuka predstojeći meč sa Litvanijom u okviru sedme kvalifikacione grupe za odlazak na Svjetsko prvenstvo 2010. godine u Južnoj Africi.

Kako je saopšteno na zvaničnom siteu Fudbalske federacije Francuske, selektor "trikolora" Raymond Domeneck će umjesto povrijeđenog Diabia za susret sa Litvancima pozvati igrača Lillea Ria Mavubu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.