Francuska delegacija sutra dolazi u BiH

Francuzi će obići stadione u Sarajevu i Zenici

Francuska delegacija sutra dolazi u BiH

A. Beganović

Kvalifikacije za Evropsko fudbalsko prvenstvo 2012. godine sve su bliže pa su tako pripreme za predstojeće duele u punom jeku.

Naš nacionalni tim kvalifikacije će otvoriti duelom u Luksemburgu 3. septembra, dok ćemo četiri dana kasnije kao domaćini snage odmjeriti sa Francuskom.

U posjetu Fudbalskom savezu Bosne i Hercegovine sutra će stići predstavnici Fudbalskog saveza Francuske, Pierre Mankowski-pomoćni trener i Mohamed Sahadji-oficir za bezbjednost.

Francuska delegacija u Bosni i Hercegovin boraviće dva dana, a u našu zemlju dolaze kako bi obišli stadione u Sarajevu i Zenici, kao i nekoliko hotela u tim gradovima, a sve u svrhu što boljeg organizovanja dolaska francuskog nacionalnog tima na kvalifikacionu utakmicu 7. septembra.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti