Francuzi otkrili razlog Mbappeove suspenzije

Mbappe kažnjen

Francuzi otkrili razlog Mbappeove suspenzije

E. Škorić

Kylian Mbappe (18) nedavno je izbačen s treninga Monaca i to zbog svađe sa jednim saigračem.

Mlada zvijezda Monaca povezuje se s PSG-om i Real Madridom, navodno je čak dogovorio odlazak u Pariz i zato je ušao u probleme u trenutnom klubu.

Posvađao se na treningu sa Andreom Raggijem i zbog toga je prije meča s Metzom izbačen iz ekipe ,mada je trener Leonardo Jardim tvrdio da ga je odlučio zaštitit i da je zbog toga odstranjen za gostovanje Metzu.

Navodno je potom na treningu došlo i do okršaja između Mbappea i Jardima, koji je i mladog francuskog napadača i iskusnog Raggija poslao kući, te su propustili gostovanje Metzu.

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

PSG će pokušati do kraja prelaznog roka za 180 miliona eura dovesti Mbappea, koji bi u tandemu s Neymarom i Cavanijem činio zaista nezaustavljiv napad. Vidjet ćemo koliko će Monaco uspjeti u namjeri da zadrži jednog od najboljih mladih igrača Evrope.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti