Francuzi strahuju od Zmajeva

Reakcije na žrijeb

Francuzi strahuju od Zmajeva

Najveća opasnost po Francusku dolazi od reprezentacije Bosne i Hercegovine, mišljenja su strani mediji, nakon što je žrijeb svrstao Tricolore u grupu D, zajedno sa našom reprezentacijom.

"Najveća briga Francuske biće reprezentacija Bosne i Hercegovine, kojoj je malo nedostajalo da se plasira na Svjetsko prvenstvo. Les Bleus se do sada nikada nisu sastali sa BiH u takmičarskoj utakmici. Protiv BiH smo igrali dvije prijateljske utakmice, jednu pobijedili i jednu remizirali. Međutim, samo je savršena Španija spriječila BiH da ne završi prva u grupi kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo", navodi portal Goal.com.

"BiH je u kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo pokazala da se radi o reprezentaciji koja prerasta u evropsku silu. Sa igračima poput Zvjezdana Misimovića, Edina Džeke i, naravno, Miralema Pjanića, koji trenutno igra za francuski Lyon, Ljiljani predstavljaju veoma opasne protivnike".

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.