Frei još uvijek upitan za Španjolsku

Frei još uvijek upitan za Španjolsku

Edmir Škorić

Alexander Frei, iskusni napadač Basela, ugano je gležanj tokom jednog treninga švicarske reprezetnacije, pa je upitan njegov nastup protiv Španjolske.

Frei (30) se povrijedio na posljednjem treningu Švicarske prije polaska u Južnu Afriku, te trenutno prolazi intezivno liječenje.

"Alex radi dobro i oteklina je smanjena. Gležanj je plav i to je normalno za modricu. No, sve teče kako treba", kazao je švicarski doktor Cuno Wetzel, koji, ipak, vjeruje da će napadač Basela biti spreman za susret sa aktuelnim evropskim prvakom.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.