Freiburg spreman prodati Cissea na ljeto

Odbijene brojne ponude u januaru za Senegalca

Freiburg spreman prodati Cissea na ljeto

Freiburg je spreman prodati na ljeto svog najboljeg igrača, Papissa Cissea, potvrdio je igračev menadžer.

Njemački klub je navodno odbio brojne ponude u januaru, a vjeruje se da bi senegalskog napadača na ljeto bili spremni pustiti za cijenu od 12.5 miliona funti.

"Freiburg je spreman da posluje na ljeto. Nisu za Cissea pokazali interesovanje samo klubovi iz Engleske. Postoji interes i iz Italije i Španije", rekao je Guido Nickolay, menadžer senegalskog napadača, dodavši:

"Došlo je do ponuda iz Premier lige u januaru, ali Freiburg je odlučio da ga zadrži do kraja sezone. On je sada tu, ali ne vjerujem da će biti od ljeta".

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.