Frey: Ljuti smo jer smo pokradeni

Fiorentina ispala od Bayerna

Frey: Ljuti smo jer smo pokradeni

Golman Fiorentine Sebastien Frey priznao je da se njegova ekipa osjeća pokradeno nakon ispadanja od Bayerna u Ligi prvaka sinoć.

Njemačka je ekipa sinoć poražena na Artemio Franchiu, ali je prošla zbog više golova u gostima, ukupnim rezultatom 4:4. U prvom susretu u Minhenu, Bayern je postigao pobjedonosni gol iz čistog ofsajda, a to se pokazalo odlučujućim.

"Ljuti smo i razočarani. Odigrali smo dobro protiv Bayerna i pobijedili. Međutim, to nije bilo dosta zbog rezultata u prvoj utakmici i gola koji smo tada primili. To nas čini još više ljutim. Ponosni smo na svoj nastup, a nismo ispali svojom zaslugom, već sudijskom greškom", rekao je Frey.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.