Frustrirani Kuszczak napušta Old Trafford

Frustrirani Kuszczak napušta Old Trafford

Tomasz Kuszczak, rezervni golman Manchester Uniteda, potvrdio je da će napostiti Old Trafford zbog nedostatka minutaže.

Kuszczak je do sada bio rezerva Edwinu van der Saru. Holandski golman odlazi u penziju, ali Crveni đavoli nemaju povjerenja u 29-godišnjeg Poljaka, te traže novog golmana.

Poljski golman svjestan je da bi i sljedeće sezone bio samo rezerva, te se odlučio napustiti Manchester u potrazi za većom minutažom.

"Želio bih igrati redovno kako bi mogao pokazati najbolje što znam i biti u dobroj formi. Posljednjih godina nisam imao tu priliku i iskreno ne znam šta će se dogoditi u budućnosti", rekao je Kuszczak, dodavši:

"Volim Premier ligu i poznajem je jako dobro. Igrao sam ovdje sedam godina i uživao sam u tome, ali sada tražim neke druge mogućnosti".

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti