Fudbal, salsa i mnoštvo nagrada

Fudbal, salsa i mnoštvo nagrada

M. Skaka

Jeste li kad bili u prilici da spojite vrhunski fudbal, odličnu muziku, ritam salse, mnogo plesnih parova, ogroman broj nagrada i mogućnost da osvojite putovanje u Rim, te ludu zabavu dugo, dugo u noć.

Ako jeste, svaka vam čast (a možete vi podnijeti i 2 puta :-)), a ako niste evo izuzetne prilike.

U srijedu, 6. maja 2009. godine na Heineken Champions Planetu u Domu mladih Skenderija program ide ovako:

20:00 Polufinale Heineken Play Station turnira
20:30 Polufinale UEFA Lige šampiona: Chelsea - Barcelona
22:30 Veliki Heineken Party uz band CUBALCANICA

Tokom cijele večeri podjela raznih Heineken nagrada među kojima posebno izdvajamo Heineken UEFA Champions Leagu ručni sat, sportske torbe, laptop torbe itd... finalno je izvlačenje i nagrade će da pljušte!

A nekad u pauzi svirke i plesa koji će nam priuštiti gotovo svi profesionalni salasa plasači koji žive u Sarajevu podržani od strane velikog broja amaterskih salsa plesača kao i onih koji samo vole dobru zabavu kreće IZVLAČENJE DOBITNIKA GLAVNE NAGRADE: VIP PAKET ZA PUT U RIM NA FINALE LIGE PRVAKA.

Nakon toga nastavljamo sa muzikom i plesom pa do kad nam se bude ostajalo.

I fudbal i muzika i ples i plesačice i ... naravno Heineken u izobilju. Šta više poželjeti.

Sve vas pozivamo da provedete jednu super noć u našem društvu, a specijalan poziv ide svima vama koji ste se sa nama i ranije družili na "planetu šampiona", učestvovali u nagradnoj igri!

U srijedu 6.maja 2009. godine jednostavno MORATE BITI na "Planetu šampiona" u Domu mladih Skenderija.

Ulaz besplatan i samo za punoljetne. Svoje mjesto u “Domu mladih” rezervišite putem e-maila: [email protected], napišite svoje ime, broj telefona i broj osoba sa kojim dolazite na “Planet šampiona”.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.