Ma kakva suspenzija, kakvi kartoni: Vidjeli smo krvnički start o kojem bruji fudbalski svijet

Ovo je užasno

Ma kakva suspenzija, kakvi kartoni: Vidjeli smo krvnički start o kojem bruji fudbalski svijet

Haris Zilić

U fudbalu često vidimo grube startove.

Većinom je to u žaru borbe, a nekad bude i namjere, ali ipak društvenim mrežama kruži jedan video koji je daleko od sportskog.

Vjerovatno je riječ o utakmici u nekim od ostvrskih nižih liga u Engleskoj ili Škotskoj. Odbramebni igrač je bukvalno "polomio" protivničkog igrača startom koji se svrstava u kategoriju "za zatvora".

Da stvar bude još zanimljivija, nakon ovog brutalnog starta dobio je podršku saigrača, dok je povrijeđeni igrač ležao na zemlji u strašnim bolovima i bilo bi veliko čudo da nije zadobio neki lom noge.

Svakako ovakav prljav način igre daleko je od sportskog rivalstva, a nikad nećemo saznati šta je bilo u glavi igrača koji je na protivnika krvnički uklizao.

Neki će reći da je išao na loptu, ali vidljivo je da je cilj bio jedan što je kasnije dokazala i podrška saigrača.

Top Komentari

Hadzija123
Na loptu
1 0
user1648388609
Ti šta si ovo pisao, ni terena ni lopte vidio nisi. Neznalico
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi