Fudbaleri su nas navikli na čarolije, ali sa ženskih terena stiže pogodak o kojem će se dugo pričati

Ne može savršeniji udarac

Fudbaleri su nas navikli na čarolije, ali sa ženskih terena stiže pogodak o kojem će se dugo pričati

Haris Zilić

Na fudbalskim terenima često svjedočimo atraktivnim potezima i golovima. Nije to iznenađenje kada urade neki od najboljih fudbalera svijeta, ali i fudbalerke su pokazale da znaju itekako majstorski pogoditi protivničku mrežu.

Na društvenim mrežama pojavio se video sa jedne utakmice univerzitetske lige za fudbalerke.

Djevojka koja igra na poziciji beka lijepo je prošla po strani, oslobodila se protivnice, ubacila loptu, a onda spektakl.

Saigračica iz njene ekipe koja vjerovatno igra na poziciji napadača uhvatila je nevjerovatne makazice.

Video je vrlo brzo postao hit na društvenim mrežama i mnogi su mišljenja da bi i muške kolege teško izvele bolji udarac.

Naravno na terenu je nastalo veliko slavlje i svi su aplaudirali djevojci za ovaj fenomenalan potez.

Oglasi

Kako je to izgledalo možete pogledati u narednom videu.

Kod gola je posebno zanimljiva i putanja lopte jer je to na kraju ispalo kao i neki lob udarac izvedem popularnim makazicama.

Golmanica protivničke ekipe nije bila baš najbolje postavljenja, ali to svakako ne umanjuje majstoriju koju rijetko viđamo na utakmicama ženskih timova.

Nema sumnje da bi i muške kolege apaludirale i pozavidjele na ovom golu.

Top Komentari

MaDaj
Kasniš samo 5-6 mjeseci hahahaha
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi