Fudbaler kažnjen jer se sprdao tokom odavanja počasti Chapeu

Sramotno ponašanje

Fudbaler kažnjen jer se sprdao tokom odavanja počasti Chapeu

Fudbaler po imenu Mario Parra kažnjen je zbog sprdanja tokom iskazivanja počasti poginulim igračima Chapecoensea.

Uoči utakmice čileanskog prvenstva između Santiago Wanderersa i Evertona igrači obje momčadi su na teren iznijele transparent sa porukom 'Forza Chape', međutim za vrijeme odavanja počasti jednom od njih se bilo važnije zafrkavati. 

Dok su ostali igrači iskazali počast držeći za rubove transparent, odbrambeni igrač Wanderersa Mario Parra je odlučio preko polovice prebaciti ruku kako bi njome prekrio grb ljutog rivala Evertona.

I dok su se iz Santiago Wanderersa pravdali da je njihov igrač to slučajno učinio, nakon zasjedanja Disciplinske komisije Čileanskog fudbalskog saveza Mario Parra je kažnjen sa tri utakmice neigranja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi