Fudbaler Newcastlea: Mogu osvojiti Zlatnu loptu...

Ben Arfa smatra

Fudbaler Newcastlea: Mogu osvojiti Zlatnu loptu...

Midhat Šljivak

Fudbaler Newcastle Uniteda i reprezentativac Francuske Hatem Ben Arfa smatra kako može osvojiti Zlatnu loptu za najboljeg fudbalera svijeta.

On je za France Football izjavio kako još uvijek može osvojiti nagradu za najboljeg fudbalera svijeta, te da želi da se njegovo ime spominje sa legendama svjetskog fudbala.

"Možda će ljudi misliti da sam lud, ali još uvijek sanjam o osvajanju Zlatne lopte.  Mislim da je to još uvijek moguće. Želim da se moje ime za 20-30 godina spominje zajedno sa Zidaneom, Platinijem, Peleom ili Maradonom", rekao je Ben Arfa.

Svako ima pravo da sanja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najčitanije iz kategorije