Fudbaleri Ferencvaroša stigli u Sarajevo

Došli na megdan Željezničaru

Fudbaleri Ferencvaroša stigli u Sarajevo

Ekspedicija mađarskog Ferencvaroša stigla je danas u Sarajevo, gdje će dočekati revanš susret 2. pretkola Evropske lige protiv Željezničara.

Fudbaleri i stručni štab mađarskog kluba su put proveli u dobroj atmosferi i puni su optimizma uoči duela s našim predstavnikom. Ipak, svjesni su i oni da će im biti teško igrati pred dvadesetak hiljada vatrenih domaćih navijača i na izuzetno visokoj temperaturi. Uz sve to, Mađari imaju zaostatak od jednog gola iz prve utakmice.

Ferencvaroš će danas odraditi trening na stadionu Asim Ferhatović - Hase, a bit će upriličena i konferencija za medije, na kojoj će se prisutnim obratiti trener Thomas Doll i neki od fudbalera kluba iz Budimpešte.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.