Fudbaleri FK Sarajevo volontirali u Narodnoj kuhinji
Foto: fksarajevo.ba

Volontirali u Narodnoj kuhinji Stari Grad Sarajevo

Fudbaleri FK Sarajevo volontirali u Narodnoj kuhinji

E. Čaušević

Prvotimci FK Sarajevo danas su svoje slobodno vrijeme odlučili iskoristiti za volontiranje u Narodnoj kuhinji Stari Grad Sarajevo.

Prvotimci Fudbalskog kluba Sarajevo, Džemal Berberović, Samir Radovac i Matej Delač posjetili su Narodnu kuhinju, te su odradili čitavu jutarnju smjenu, pomažući osoblju kuhinje prilikom spremanja hrane, podijelivši korisnicima obroke, a za tetku Zilhu i njene saradnike imali su i prigodne poklone.

"Naš klub pokazuje veliku društvenu odgovornost i mi smo se rado odazvali na ovu akciju. Uvijek je lijepo pomagati ljudima i nadam se da smo svojim prisustvom olakšali rad ovog kolektiva, te obradovali ljude", kazao je Radovac.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Narodna kuhinja broji 1027 korisnika, a svaki dan osoblje i volonteri kuhinje ulažu velike napore kako bi za svakog korisnika obroci bili blagovremeno spremni, u čemu su im danas pomogli prvotimci FK Sarajevo.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi