Fudbaleri Krupe debi u PL počinju protiv Mladosti DK

Spremni za nove izazove

Fudbaleri Krupe debi u PL počinju protiv Mladosti DK

D. Vejo

Fudbaleri Krupe vrše posljednje pripreme za historijski debi u Premijer ligi BiH.

U prvoj utakmici očekuje ih susret sa ekipom Mladosti. A da neće biti lako dobro zna i jedan od standardnih igrača Krupe.

"Spremni smo za početak historijske sezone za klub. Pripreme su protekle u najboljem redu do sada. U prvom kolu domaćin smo ekipi Mladosti DK. Znamo da neće biti ni malo lako. Respektujemo svaku ekipu ali se ne plašimo nikoga. Iza sebe imamo 39 mečeva bez poraza te smo puni samopouzdanja. Želimo da na najbolji način otvorimo sezonu pred našim navijačima", ističe za SportSport.ba štoper Krupe, Aleksandar Vukotić.

Utakmica između Krupe i Mladosti DK igra se ovog vikenda.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi