Fudbaleri Mladosti danas trenirali, dobili uputstva šta i kako dalje

Premijer liga prekinuta

Fudbaleri Mladosti danas trenirali, dobili uputstva šta i kako dalje

Admin Čaušević

Premijer liga BiH je prije nekoliko dana prolongirana za dvije sedmice kao preventivno rješenje od širenja koronevirusa pa se 23. i 24. kolo neće odigrati u planiranom terminu.

Fudbaleri Mladosti su danas trebali igrati utakmicu protiv Zrinjskog, ali umjesto tog meča u Doboju kod Kaknja su obavili redovan trening.

Nakon odrađenog treninga Fahrudin Šolbić je svoje izabranike "raspustio" na nekoliko dana. Naime, prvotimci Mladosti su dobili slobodno do utorka za kada je zakazan novi trening.

Iako je trening već zakazan ne isključuje se mogućnost da fudbaleri ovog premijerligaša ne dobiju i dodatne dane odmora. Za sada je plan da se u utorak nastavi s trenažnim procesom.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Mladost je drugi dio sezone počela s remijem i dva poraza. Osim za Zrinjskim prije reprezentativne pauze trebala je igrati i protiv Borca. Za sada nema informacija kada bi ti mečevi trebali biti odigrani.

Zaprati FK Mladost Doboj Kakanj, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Mladost Doboj Kakanj Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE