Fudbaleri Orašja stupili u štrajk

Ne žele trpiti lažna obećanja

Fudbaleri Orašja stupili u štrajk

Fudbaleri Orašja već nekoliko dana nalaze se u štrajku, a kako saznajemo, razlog leži u neispunjenim obećanjima od strane uprave kluba.

Nezadovoljni stanjem u kojem se klub nalazi, izabranici Željka Baotića solidarisali su se i odlučili bojkotovati  treninge pred subotnju utakmicu sa Čapljinom. 

"Razlog zbog kojeg smo se odlučili na ovakav potez je to što više nismo mogli trpiti lažna obećanja od strane uprave kluba. Stvari moraju krenuti prema naprijed, ali ovakvim načinom rada zasigurno neće", poručili su igrači  Orašja.

Konačni epilog štrajka trebao bi biti poznat u narednim danima, a iskreno se nadamo da će rukovodstvo kluba što prije ispuniti obećanja prema igračima nekadašnjeg premijerligaša.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti