Fudbaleri PSG-a se dobro zabavljaju na treningu

PSG dominira u francuskom prvenstvu

Fudbaleri PSG-a se dobro zabavljaju na treningu

Endin Čaušević
Teme:

Ekipa Paris Seint Germaina ubjedljivo vodi na tabeli francuske Ligue 1 i već se može reći da su blizu odbrane titule prvaka Francuske.

PSG je prošlog vikenda ostvario novu pobjedu i sada imaju 19 bodova prednosti u odnosu na drugoplasiranu ekipu na tabeli Ligue 1. Fudbaleri francuske ekipe uživaju u dobroj formi, a na današnjem treningu pokazali su zbog čega su toliko dominantni.

Naime, Laurent Blanc je pojedinim igračima ekipe zadao izazov da sa vrha kaznenog prostora postignu što ljepši gol, a najuspješniji bio je Angel Di Maria. Međutim, ni njegovi protivnici nisu bili ništa lošiji.

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi