Fudbaleri Rudara krenuli sa pripremama

Tri pojačanja u Prijedoru

Fudbaleri Rudara krenuli sa pripremama

Midhat Šljivak

Fudbaleri prijedorskog Rudara počeli su pripreme za nastavak prvenstva naše zemlje, a na početku priprema pojavila su se tri nova fudbalera.

Momčad trenera Velimira Stojnića pojačali su Ognjen Radulović koji je došao iz Borca, kao i Mate Ivanović iz Cibalie. Iz Bosanske Dubice je došao i mladi napadač Igor Burazor.

"Ivanović i Radulović su veznjaci, a znate već da sam i prije isticao da moramo da dovedemo dva igrača sredine terena.  Radulović i Ivanović su mladi igrači koji posjeduju kvalitet i siguran sam da će nam biti od koristi", kazao je trener Stojnić.

Na početku priprema se nisu pojavili Handžić, Kruz i Lemondžava, koji su se uredno javili i opravdali su svoje odsustvo. Dio igrača nije poslije prozivke htio da trenira prije nego što obavi razgovor sa upravom kluba.

Rudar će trenirati prve dvije nedjelje u Prijedoru, a onda će pripreme nastaviti najvjerovatnije u Makarskoj.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.