Fudbaleri Sao Paola i Flamenga međusobno se dodavali

Protest u Brazilu

Fudbaleri Sao Paola i Flamenga međusobno se dodavali

Fudbaleri u Brazilu u proteklih nekoliko dana protestvovali su širom zemlje. 

Igrači iz klubova u zemlji u kojoj će se narednog ljeta održati Svjetsko prvenstvo nezadovoljni su mnogim stvarima koje se dešavaju u domaćem fudbalu.

Nakon što je su pred početak svake utakmice u brazilskom šampionatu ostali zagrljeni na jednom dijelu igrališta, na susretu između Sao Paula i Flamenga mogla se vidjeti nesvakidašnja scena.

Dueli dvaju klubova, koji kotiraju jako dobro i koji su poznati širom svijeta, obično su žestoki i gdje se bori za svaku loptu. Ipak, ovoga puta u znak protesta tokom jednog dijela susreta igrači dvaju ekipa međusobno su se dodavali.

Pogledajte kako je to izgledalo:

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.