Fudbaleri Željezničara danas igraju protiv Vendyselloma

Plavi jutros odradili lakši trening

Fudbaleri Željezničara danas igraju protiv Vendyselloma

Endin Čaušević

Fudbaleri Željezničara već nekoliko dana nalaze se na pripremama u Turskoj pred nastavak proljetnog dijela sezone Premijer lige BiH.

Plavi s Grbavice jutros su odradili još jedan trening, a danas ih očekuje i prijateljska utakmica protiv Vendyselloma. Željezničar je jutros trenirao nešto lakšim intenzitetom i svi igrači trebali bi biti spremni za današnji meč.

Utakmica protiv danskog Vendyselloma igra se od 16 sati. Ova ekipa takmiči se u drugoj ligi Danske, te trenutno zauzima drugu poziciju na tabeli.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Zanimljivo je da je Vendysellom osnovan tek prije tri godine. 

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi