Fudbalski savez BiH sutra predstavlja Prosinečkog
Sa Prosinečkim smo se zadnji put vidjeli u hotelu Hilton u Bakuu gdje smo razgovarali o svemu onome što je radio u reprezentaciji Azerbejdžana

Novi selektor BiH

Fudbalski savez BiH sutra predstavlja Prosinečkog

Hrvatski stručnjak Robert Prosinečki izabran je za novog selektora reprezentacije Bosne i Hercegovine.

Zvanična press konferencija Fudbalskog svazea BiH na kojoj će biti predstavljen novi selektor bit će održana sutra u 15.00 sati u hotelu Evropa uSarajevu.

Prosinečki će tom prilikom potpisati i ugovor sa Fudbalskim savezom BiH, a njegov primarni cij je odvesti reprezentaciju na Evropsko prvenstvo.

Podsjetimo, Prosinečki je u dosadašnjoj karijeri s kupe predvodio Crvenu zvezdu, Kayserispor i reprezentaciju Azerbejdžana.

Top Komentari

Hrasno1921
Vidi Begana Bugojanca hahaha oštrouman ko da je šef kabineta BAKIRA IZETBEGOVICA hahahaha Hajmo malo Begane prcati ove na forumu, pa pricaj kako imas vezu u klubu kako ti dostavlja papire iz kluba, kako imas platne spiskove igraca itd.
3 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi