"Fukare" najavile okupljanje: Ne dozvolimo lopovima da nam ugase klub

Navijači izražavaju nezadovoljstvo

"Fukare" najavile okupljanje: Ne dozvolimo lopovima da nam ugase klub

U FK Sloboda je izuzetno prometno od završetka sezone Premijer lige BiH. Tuzlaci pokušavaju složiti kockice za novu sezonu, ali je u isto vrijeme u i oko Slobode dosta turbulencija.

Najvatreniji navijači tima sa Tušnja su očigledo nezadovoljni funkcionisanjem kluba, pa su za subotu najavili okupljanje kojim žele javno izraziti nezadovoljstvo i, kako kažu, krenuti u borbu za bolju Slobodu.

Popularne Fukare su tako zvaničnim saopštenjem na FB stranici uputile poziv svim Tuzlankama i Tuzlacima koji vole klub.

Saopštenje prenosimo u cjelosti:

"Poziv za sve Tuzlake i Tuzlanke koji vole naš jedini gradski klub!

Kao što već znate klub puni 100 godina postojanja ove godine, nadamo se da će nas ova nemila situacija oko kluba spojiti da konačno započnemo tu borbu protiv lopova, varalica, menadžera koji nam uništavaju klub zajedno sa svim dosadašnjim 'predsjednicima'.

Želimo se izjasniti i ni u bilo kojem slučaju ne podržavamo ovu 'Upravu'. Želimo se ograditi i reći da ništa nemamo sa njima, mi smo samo navijači koji žele bolju Slobodu, sa konačno ispravnom i poštenom Upravom.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Ovim putem vas pozivamo, da svi stari i mladi ostavite svoje obaveze i da zajedničkim snagama kreno u borbu za bolju Slobodu i da ne dozvolimo lopovima da nam ugase klub i da nas nazad vrate u drugu ligu. Za 100 godina smo zaslužili trofej, a oni nam, kao što vidimo, obećavaju sve bližu drugu ligu!

Mjesto i vrijeme okupljanja: Subota 22.6.2019 u 18:30 iuspred glavno ulaza na tribinu zapad. Tuzlo probudi se dok nije kasno."

Zaprati FK Sloboda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sloboda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

Top Komentari

konjnakvadrat
Mamu vam narkomansku, istjerali ste Mujanovica koji je krpio rupe i odrzao klub da se ne ugasi, istjerali ste onog amerikanca koji je ulagao svoju lovu, sprdali se s njim i vrijedjali ga non sto jer nije ko fol Tuzlak, sta sad hocete, jebo vas Kozlic u ta usta krezava
8 0
Terminator
Nije se rodio lik koji može da ugodi Fukarama.Husić nije dobar,niko nije dobar ako nema dokaz da je unazad 500 godina Tuzlak.Borba za pozicije.Treba sve rastjerati i početi od nule.
7 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi