Sloboda je imala podršku u Zenici

Fukare pjesmom i ovacijama ispratili svoje ljubimce

D. Kurbegović

Nogometaši Slobode najveće su iznenađenje dosadašnjeg dijela Premijer lige. Izabranici Husrefa Musemića nalaze se na drugoj poziciji, imaju samo jedan poraz, ali najviše od svega imponuje lepršava i napadačka igra koja nikoga ne može ostaviti ravnodušnim.

Sloboda će se ove sezone boriti za sami vrh tabele, a navijači ekipe iz Tuzle danas su ponovo bodrili svoju ekipu. Na Kamberovića polju okupilo se oko 200 najvatrenijih pristalica crveno-crne boje kako bi bodrili svoj klub u nastojanju da nastavi sa dobrim rezultatima.

Nakon kraja utakmice i podjele bodova, gostujući navijači su aplauzom ispratili svoje igrače, bili su zadovoljni igrom koju je pružila ekipa iz Tuzle, a zanimljivo je da su gostujući navijači skandirali ime Aldina Šišića, veznjaka Mladosti, koji je prije nekoliko sezona sa dosta uspjeha nosio crveno-crveni dres.

Zaprati FK Sloboda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sloboda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.