Fukare skinule igrače Slobode

Nezadovoljni nakon susreta

Fukare skinule igrače Slobode

Sloboda je danas poražena na domaćem terenu od GOŠK-a sa 1:0 u okviru 7. kola Premijer lige BiH.

Ovaj poraz je veoma teško pao navijačima tuzlanske ekipe koji su nakon susreta skinuli dresove sa fudbalera svog tima. Osim toga, igrači Slobode se još uvijek nalaze blizu sjeverne tribine gdje im nezadovoljni navijači drže predavanja nakon meča.

Naravno, oni itekako imaju razloga za nezadovoljstvo jer njihova ekipa ne igra ni blizu u skladu sa očekivanjima. Nakon sedam odigranih mečeva Sloboda ima samo jednu pobjedu uz dva remija i četiri poraza. Oni se trenutno nalaze tek na 10. poziciji tabele.

U narednom kolu Tuzlaci gostuju kod Mladosti u Doboju kod Kaknja. 

Zaprati FK Sloboda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sloboda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi