Fulham i Birmingham žele Salihamidžića

Braco seli u Englesku?

Fulham i Birmingham žele Salihamidžića

E. Škorić

Bivši bh. reprezentativac i (još uvijek) član torinskog Juventusa, Hasan Salihamidžić (33) bi mogao već u januarskom prelaznom roku, ako ne i ranije, preći u Englesku.

Naime, pojedini britanski mediji tvrde kako su predstavnici Juventusovog veznjaka već u kontaktu sa engleskim klubovima Birminghamom i Fulhamom.

Realizacija ovog transfera je i logična, ako se uzme u obzir da u Torinu ne računaju na našeg 33-godišnjeg internacionalca. Osim toga, bivši igrač minhenskog Bayerna ne bi imao ništa protiv da pređe u jednu od najjačih liga na svijetu.

Isti izvori navode kako nije nemoguće da Salihamidžić postane slobodan igrač do početka zimskog prelaznog roka, odnosno januara naredne godine.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.