Fulham i Stoke žele Santa Cruza

Fulham i Stoke žele Santa Cruza

Napadač Manchester Cityja, Roque Santa Cruz se nalazi na meti Fulhama i Stokea, a vrlo je moguće da Paragvajac napusti Građane, jer Roberto Mancini mora smanjiti broj igrača.

Čelnici sa Britannia stadiona su već razgovarali oko kupovine 28-godišnjeg napadača za devet miliona eura. Međutim, za njega je interes pokazao i novi menadžer Fulhama, Mark Hughes koji ga je i doveo u Manchester City.

Jedini igrač koji je do sada napustio Eastlands je Javier  Garrido, koji je pojačao redove Lazia. Sljedeći bi mogao biti Santa Cruz, budući da će Mark Hughes preko vikenda razgovarati sa čelnicima Cityja oko mogućeg transfera Paragvajca u Fulham.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.