Fulham otpisao Rodallegu, dovodi ga Lazio?

Kolumbijac traži klub

Fulham otpisao Rodallegu, dovodi ga Lazio?

Engleski drugoligaš Fulham objavio je na službenoj stranici kako neće produžiti ugovor s iskusnim Hugom Rodallegom.

Bivši kolumbijski reprezentativac nakon tri godine u Fulhamu dobio je odriješene ruke da pronađe novi klub, a sudeći po pisanju tamošnjih medija Rodallega bi naredni angažman mogao imati u Laziju. 

Tim iz Rima ozbiljno je zainteresovan za dovođenje ovog 29-godišnjeg napadača, koji je prošle sezone u Championshipu postigao deset golova i upisao devet asistencija. 

Podsjećamo, Rodalegga je u Fulham dospio 2012. godine iz Wigana, a tokom dosadašnje karijere još je igrao za meksičke klubove Necaxa, Monterrey i Atlas, te kolumbijske Cali i Quindio. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.