Fulham želi Altidorea

Mladi Amerikanac na meti mnogih klubova

Fulham želi Altidorea

Adnan Beganović

Mladi 19-godišnji američki fudbalski reprezentativac Jozy Altidore sjajnim igrama na Kupu konfederacija u Južnoafričkoj Republici privukao je pažnju na sebe.

U veličanstvenoj pobjedi nad Španijom mladi američki reprezentativac odigrao je sjajno, a svoju dobru prezentaciju začinio je pogotkom u 27. minuti susreta. Altidore je trenutno član španjolskog Villarreala, ali nakon dolaska iz New Yorka u Primeri se i nije baš naigrao.

Međutim, sjajnim nastupima na Kupu konfederacija već je privuko pažnju brojnih klubova, a prvi konkretan potez napravio je menadžer Fulhama, Roy Hodgson, koji je prema navodima Daily Maila poslao ponudu čelnicima „Žute podmornice“ za ovog talentovanog fudbalera.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.