Furija 7. septembra gostuje Argentini

Spektakl je zagarantovan

Furija 7. septembra gostuje Argentini

Edmir Škorić

Aktuelni svjetski prvak, selekcija Španjolske, 7. septembra će u Buenos Airesu gostovati Argentini. Riječ je o prijateljskom susretu koji će, bez sumnje, biti pravi spektakl.

Zvanično je potvrđeno kako će stadion River Platea 7. septembra biti poprište spektakla Argentine i Španjolske. Naime, jučer je Španjolski nogometni savez objavio odigravanje tog susreta, čime je prihvaćen poziv iz Argentine.

'Furija' će samo četiri dana ranije odigratio kvalifikacioni meč sa Lihtenštajnom. Upitno je da li će Gaučose na ovom susretu voditi Diego Maradona, obzirom da je njegova budućnost na klupi te selekcije još uvijek pod znakom pitanja.

No, kako god, očekuje nas pravi nogometni spektakl. Xavi, Iniesta, Torres, Villa i društvo suprostavit će se Messiju, Tevezu, Agueru, Militu, Mascheranu i ostalim južnoameričkim zvijezdama.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.