Planetarno je popularan, zarađuje 20 miliona eura godišnje, ali sinoć je ponižen s reprezentacijom

Prošli kroz pakao

Planetarno je popularan, zarađuje 20 miliona eura godišnje, ali sinoć je ponižen s reprezentacijom

Admin Čaušević

Pandemija koronavirusa prouzrokovala je mnogobrojne probleme u saobraćajnim vezama, posebno kada je u pitanju prevoz avionom.

Reprezentacija Gabona je sinoć prošla pravi pakao na aerodromu Banjul. Reprezentativci afričke zemlje su morali spavati na podu i na klupama kao što se može vidjeti i na fotografijama.

Razlog za ovakvu scenu su neprvilnosti u testovima protiv koronavirusa koji su obavezni prilikom ulaska u Gambiju.

Test je trebalo obaviti 48 sati prije ulaska u zemlju, ali kako to nije bio slučaj igrači Gabona su bili primorani da noć provedu na aerodromu.

Među igračima Gabona bio je i Pierre-Emerick Aubameyang. Iako godišnje zaradi 20 miliona eura te ima planetarnu popularnost to mu nije pomoglo da ima drugačiji tretman od ostalih.

Igrači Gabona su na kraju uspjeli nekako ući u zemlju i današnji meč protiv Gambije će biti odigran kako je i planirano, ali nema sumnje da su im planovi značajno promijenjeni.

Top Komentari

Penderinos
E nek je i njeg neko spustio, lik umislio da je najbitniji Afrikanac poslije Mandele
3 11

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi