Gabriel Milito na putu za Aston Villu?

Gabriel Milito na putu za Aston Villu?

Ekipa engleske Aston Ville mogla bi na kraju sezone u svoje redove dovesti 30-godišnjeg argentinskog stopera Gabriela Milita, tvrde britanski mediji.

Milito je u Barcelonu došao za 20 miliona eura i trebao je biti veliko pojačanje, ali se nikada nije nametnuo na Nou Campu i njegov je odlazak iz Katalonije sve izvjesniji.

Milita ugovor sa Barcelonom veže do ljeta 2012. godine i u Barci su riješili da mu na ljeto pronađu kupca, kako ga potom ne bi izgubili bez odštete kada mu ugovor istekne. Aston Villa se prva javila, pa su navodno već krenuli pregovori.

Trener Aston Ville Gerard Houllier već neko vrijeme traži jednog kvalitetnog stopera, a dugo se kao potencijalno pojačanje na Villa Parku spominjao i kapiten fudbalske reprezentacije Bosne i Hercegovine Emir Spahić.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti