Gabrijel Čoko opet na posudbi, ovaj put u NK GOŠK

Gabeljani će dobiti pojačanje na lijevom beku

Gabrijel Čoko opet na posudbi, ovaj put u NK GOŠK

Devetnaestogodišnji nadareni lijevi bek HŠK Zrinjski će i u idućoj polusezoni ići na posudbu.

Nakon Vinkovaca u kojima je u dresu tamošnje Cibalie proveo prvi dio ove sezone, Čoko će proljetni dio prvenstva dočekati u Prvoj ligi Federacije.

Mladi Stočanin će se pojaviti na prozivci NK GOŠK za koji će kao posuđeni nogometaš igrati do kraja ove sezone. U Gabeli će ga dočekati poznato lice pošto je Ivan Bubalo, dugogodišnji pomoćni trener HŠK Zrinjski dobio priliku da NK GOŠK izvuče iz teške situacije u koju je ovaj tim zapao u polusezoni.

Bubalo dobro poznaje Čoku i njegove mogućnosti pa je za očekivati da ovaj nadareni lijevi bek neće imati problema s aklimatizacijom a i u svakom slučaju bit će mnogo bliže oku Sergeja Jakirovića koji će sasvim sigurno pratiti partije ovog nogometaša. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi